<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/1783109430443397347?origin\x3dhttp://thatgumdrop.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=8076742059755845825&blogName=PIECE+OF+HEAVEN&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLUE&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Flov-ebites.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Flov-ebites.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
CLICKY PRESSY


TAG THE LOVE

BEST PEOPLE
LIVEJOURNAL. PERCUSSIONBAND. CLASSBLOGOH7. CLASSBLOGOH8. ALISSA. AUDREY KO. AUDREY LEE. DARYL. DAWN. EVELINE! FILZAH! JANELLA. JASLYN. JESS! JOCELYN! MANDY. MEGAN ALLYSON. MELISSA. MILLENNIA. NEDRA! NICOLE. QIUFANG. SHEILA! SHIYI! VANESSA.
XX
Desginer Basecodes Inspiration/Background Brushes
AdobePhotoshop

Archives:
July 2007 August 2007 September 2007 October 2007 November 2007 December 2007 January 2008 February 2008 March 2008 April 2008 May 2008 June 2008 July 2008 August 2008 September 2008 October 2008 November 2008 December 2008 January 2009 February 2009
JAMIE♥
HELLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOO! (:
It must have been hard of you to reach here!
I have many many awesome friends who are sunshines of my life! :D
♥ SILLYIDIOTPIG,PTS,GIRLFRNZX,HONIES,POWERSTN! :D
Passion percussion (:
I am a pig,a idiot,a monster! I rawr!
I like aeroplanes,they're so cuteeeeeeeeeeeeeeeeee! :D
FACEBOOK. FRIENDSTER. LIVEJOURNAL.
xoxo!

Monday, June 2, 2008!
HandWritten on; 4:22 AM

Band today was okayyyyyy.
Mr j said that i can fit in the chimes,timpani and basss drum!
HAHAHAH,and pulled my hairband numeral times,maaaad!
Went to the doctor's and she said that most likely something flew past and
bite my eyelid! HAHAHAHA,what the hell,so retarded,makes no sense :D
STUPID QUIZ THAT RIN AND FILZAH HAD TO SABO ME! ):
the idiotic bestestest people on earthhh :D

1. When will the Sun not shine and when will the World end?
Answer: When i stop laughing and talking,HAHAHAH!

2.What you want the most now?
Answer: my eyes to recover-.- HAHAHAHA!

3. Do you believe in ur best friends?
Answer: Bestest in the world,trust is expected.

4. Do you hate your friends sometimes?
Answer: Too harsh,lets say,dislike.

5. When do you wish to die?
Answer: 100,carefully planned :D

6. Do you believe in seeing a rainbow after the rain?
Answer: Seen one,HAHAHAH! :D

7. What impossible things u would wish to do?
Answer: turn into a superhero :D

8. Do you believe in eternity love?
Answer: Depends though :D

9. Have you broken someone's heart that he/she tried to comit suicide?
Answer: Im nice,what do you expect,HAHAHAHA!

10. What feeling do you love most?
Answer: Cry because the drama is touching,laugh because its really funny,scream because its thrilling and funny.

11. What are the requirements that you wish from your other half?
Answer: trust,love,care,concern! :B

12. What feeling do you hate the most?
Answer: LEFT OUT,thank you,HAHAHAHA.

13. Do you cherish every single friendship of yours?
Answer: Cherished,idiots in the world,HAHAHAAH!

14. Is there anything you're looking forward to in the next few weeks?
Answer: breakbreakbreak and concert(long way) HAAHAH!

15. What do you think is the most important thing in your life?
Answer: Living life to the fullest,wooshzxzxz!

16. Who do you hope to be always there for you?
Answer: Familyyy,friends.

17. Do you find life meaningless?
Answer: Then create a meaning,HAHAH.

18. Who do you love the most?
Answer: Family and friends :D

19. If you were given one chance to start life over, what is the one thing that you would make sure you changed?
Answer: Produce a famous girl in school,AHAHAHAHAHHAHA.

20. Who did you chat with just now ?
Answer: rin,shiyi,shuxin and vanessa :D

21.How retarded can you get?
Answer: AAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA,ever!

22. What is your mood right now?
Answer: Mixed feelings though :D

23. What do you feel like doing right now?
Answer: watch showwww.

Instructions:-Remove 1 question from above, and add in your personal question.-Tag 8 people in your list, list them out at the end of this post.-Notify them in their chatbox that he/she has been tagged.-Whoever does the tag will have a blessing from all.here it goes.. add this question in, "what is your DEEEPEST DARKEST SECRET??!! SPILL IT! HAHAHHAHAHA. nah, just say one of your secrets can already. ;DD"

The deepest darkest secret is that i dont have a deepest darkest secret.
HAHAHAHAHAHHA.

and I wanna tag:
1) nedraaaaaaa.
2) shuxinnnnnn.
3) shiyiiiiiii.
4) claaireeeee.
4) evelineeeee.
5) cherieeeeee.
6) vanessaaaaa.
7) janellaaaaa.
8) triniiiiiii.
9) audreyyyyyy.

Sadly,aveline doesnt have a blog and vanessa,now you dont have anything to blog
about,this is the something you should blog about then,HAHAHA! :D

REPLIES OF TAGS! :}
VANESSA;agree manszx,that buta really super buta plus now adding 2 more butas to your life,dont worry you got your massu and jin? HAHA MY BROTHER.
NEDRA;13,Num,K(camp) and sugar! :p
EVELINE;dont be an idiot,im so not going to do that,HAHAHAH. miss me right,i not very sure,i think is old folks home,HAHAHA.
RIN;the doctor is maaaad.